top of page
team.jpg

Josef Bredell Training Camp Stockholm
Josef Bredell Training Camp grundades år 2016 och har sedan dess varit en succé. I september 2018 körde vi för första gången utomlands med det nya konceptet   Josef Bredell Training Camp MaltaVi är glada över att kunna utvecklas i den här takten! Josef Bredell Training Camp samarbetar med Skogås HK. Det är i Östra Gymnasiet i Skogås som vi mestadels håller till under veckan. Barn återkommer år efter år och tar med sig härliga minnen från varje enstaka läger. Med skickliga ledare, landslags- & elitseriemeriterade handbollstränare så tar vi till oss mycket handbollskunskap under dessa fem dagar. Vi testar på olika aktiviteter som tidigare har blivit kubb, fotboll, brännboll, boxning, badminton och massvis med samarbetsövningar.* Det spelar ingen roll vilken klubb du tillhör idag. ALLA är välkomna att delta så länge det finns platser kvar! 
Frukost, lunch, mellanmål och tränings t-shirt ingår i priset för ert deltagande.
Hoppas att vi ses i sommar!
 

Josef Bredell Training Camp Malta
Josef Bredell Training Camp Malta var ett första steg för Josef i hans dröm om att expandera utomlands.  Planeringen påbörjades 2017
men ett första läger gick att hålla den 10 september 2018. 
På Malta tränar vi 3-4 handbollspass om dagen.
Träningarna hålls inomhus med möjlighet till utomhusaktiviteter, sol & bad i ca. 30 grader sol. 
År 2018 var anmälan endast öppen för maltesiska handbollsspelare men vi kommer att  2020 kunna erbjuda svenska spelare flygbiljett, logi och handbollsutbildning på ön. 

Josef Bredell Training Camp V.I.P
Josef Bredell Training Camp V.I.P är vår nyaste form av träningsläger där allt är exklusivare. Spelaren får all tänkbar utrustning och en intensivkurs från höga divisioner. 
Campen är begränsad till 14 spelare innefattande två spelare per position. Varje position utbildas av en egen elitserie-/ landslagsmeriterad spelare under två dagars utbildning. Spelarens individuella förbättringsområden är i huvudfokus och spelaren får maximalt med uppmärksamhet från tränaren på sin position. 
Planeringen är i full gång för att dra igång i April 2020 .

Anmälan är ännu inte öppen.

bottom of page